Lunch BEREIDING 10 minuten BAKTIJD Geen baktijd Oosterse lichte lunch met quinoa en Petits Chèvres au Miel Ingrediënten voor vier personen: • 12 schijfjes Président Petits Chèvres au Miel • 250 gr. gekookte quinoa, afgekoeld (100 gr. rauw) • 250 - 300 gr. trostomaatjes • 6 dadels • 100 gr. sla (mengeling naar keuze) • 3 el. olijfolie • 1 el. wijnazijn • Zout en peper Bereiding 1. Doe de quinoa in een slakom. Voeg de in 6 gesneden tomaatjes, de grof gehakte sla en de gesneden dadels zonder pitten toe. 2. Klop de wijnazijn en de olie met wat zout en peper. Giet deze dressing over de salade en meng het. 3. Leg er de schijfjes Petits Chèvres au Miel bij en meng voorzichtig. Serveer de salade lekker koel en vers. 4. Dit recept is ideaal om met een restje gekookte quinoa een heerlijke lunch te maken. Tip: In plaats van Petits Chèvres au Miel kan je ook Petits Chèvres Doux en een beetje honing gebruiken. Pagina 11

Pagina 13

Interactieve digi-rapport, deze catalogus of vaktijdschrift is levensecht online geplaatst met Online Touch en bied het digitaal uitgeven van digitale gebruiksaanwijzingen.

President Receptenboekje Geitenkaas Lees publicatie 10Home


You need flash player to view this online publication