Salades BEREIDING 15 minuten BAKTIJD 5 minuten Salade met Palet de Chèvre, aardbeien, pistachenoten en champignons Ingrediënten voor twee tot drie personen: • 1 Président Palet de Chèvre (120 gr.) • 50 gr. gepelde pistachenoten • 125 gr. aardbeien • 125 gr. bruine champignons • 80 gr. gemengde sla naar keuze • 3 el. olijfolie • 1 el. balsamico-azijn • 1 theelepel gekneusde tijm • Zout en peper Bereiding 1. Snijd de Palet de Chèvre in 12 driehoekjes. Hak de pistachenoten fijn met de staafmixer en wentel de driehoekjes Palet de Chèvre door de gehakte pistachenootjes om ze er aan alle kanten mee te bedekken. 2. Klop de balsamico-azijn met 2 eetlepels olie, zout, peper en tijm. 3. Snijd de champignons in plakjes en bak ze snel in een pan met 1 eetlepel olie. Kruid met peper en zout. 4. Verdeel de salade en de in stukken gesneden aardbeien over de borden. Leg hierop de kaasdriehoekjes en de champignons. Dien dit meteen op en serveer de dressing apart. Geef er krokant stokbrood bij. Pagina 19

Pagina 21

Heeft u een verenigingsblad, turn pages of digi-club bladen? Gebruik Online Touch: editie digitaal bladerbaar uitgeven.

President Receptenboekje Geitenkaas Lees publicatie 10Home


You need flash player to view this online publication