Salades BEREIDING 10 minuten BAKTIJD 5 minuten Spinaziesalade met Petits Chèvres au Miel Ingrediënten voor twee tot drie personen: • 6 schijfjes Président Petits Chèvres au Miel • 100 gr. spinazieblaadjes • 2 sneden ontbijtkoek (peperkoek) • 2 el. pijnboompitten • 3 el. olijfolie • 1 theelepel mosterd • 1 el. wijnazijn • Zout en peper Bereiding 1. Rooster de pijnboompitten droog in een antikleefpan. 2. Rooster de sneden ontbijtkoek (peperkoek) in de toaster en snijd ze dan in blokjes. 3. Maak een dressing met wijnazijn, mosterd, olijfolie, zout en peper. 4. Schik de spinazieblaadjes op 2 borden of in een grote kom. Verdeel de schijfjes Petits Chèvres au Miel, de ontbijtkoekkorstjes en de pijnboompitten over de spinazieblaadjes. Besprenkel dit met de dressing en dien meteen op. Tip: In plaats van Petits Chèvres au Miel kan je ook Petits Chèvres Doux en een beetje honing gebruiken. Pagina 21

Pagina 23

Voor mailings, online edities en uitgaves zie het Online Touch online publisher CMS systeem. Met de mogelijkheid voor een web winkel in uw nieuwsbrieven.

President Receptenboekje Geitenkaas Lees publicatie 10Home


You need flash player to view this online publication