Voorgerecht BEREIDING 15 minuten KOOKTIJD 20 minuten Pittige pompoensoep met Rondelé Chèvre Ingrediënten voor vier tot zes personzen: • 1 kuipje Président Rondelé Chèvre • 600 gr. vruchtvlees van een pompoen • 1 rood pepertje • 1 ui • 1 knoflookteentje • 1 stukje verse gember (geraspt) • 2 el. arachideolie • 2 ontvette bouillonblokjes, • Enkele takjes platte peterselie om te versieren Bereiding 1. Fruit de gehakte ui en het geperste knoflookteentje 5 min. op een laag vuur in een kookpot met wat olie. 2. Doe er de in blokjes gesneden pompoen bij, samen met het ontpitte en gehakte pepertje en de geraspte gember. Roer nog 2 min., blus het af met 1 liter water en voeg de bouillonblokjes toe. Breng dit aan de kook en laat nog 20 min. op een laag vuur sudderen. 3. Laat de bereiding 5 min. rusten en pureer ze met de staafmixer tot een homogene soep. 4. Serveer de soep lekker warm met een lepel verkruimelde Rondelé Chèvre. Versier met een toefje peterselie en geef er wat krokant stokbrood bij. Pagina 22

Pagina 24

Voor publicaties, online uitgaven en brochures zie het Online Touch CMS systeem. Met de mogelijkheid voor een online shop in uw clubbladen.

President Receptenboekje Geitenkaas Lees publicatie 10Home


You need flash player to view this online publication