Lunch BEREIDING 15 minuten BAKTIJD 15 minuten + 5 minuten Stokbroodje met uien en Petits Chèvres au Miel Ingrediënten voor vier stuks: • 12 schijfjes Président Petits Chèvres au Miel • 1 stokbrood • 3 uien • Franse Dijon mosterd • 50 gr. rucola • 4 hardgekookte eieren • 1 el. kappertjes • 4 el. olijfolie • 1 el. wijnazijn • Zout Bereiding 1. Snijd de uien in ringen en bak ze 2 min. in een grote koekenpan met een eetlepel olie. Zet het deksel op de pan en laat nog 10 min. slinken op laag vuur. Neem het deksel van de pan, draai het vuur weer hoger en bak de uien al roerend totdat ze goudbruin zijn en het vocht verdampt is. 2. Verwarm de oven voor op 6 -180 °C. 3. Snijd het stokbrood doormidden en snijd elke helft in tweeën. Besmeer ze met wat Franse Dijon mosterd en doe de uien hierop. Verbrokkel de Petits Chèvres au Miel op elk kwart van het stokbrood en zet ze 5 min. in de oven om te kleuren. 4. Meng nu de rucola, de eieren, de kappertjes, wat zout, 2 eetlepels olijfolie en de wijnazijn. Serveer de salade op het stokbrood. Tip: In plaats van Petits Chèvres au Miel kan je ook Petits Chèvres Doux en een beetje honing gebruiken. Pagina 6

Pagina 8

Heeft u een catalogus, online publisher of internet onderwijscatalogi? Gebruik Online Touch: onderzoeksrapport van papier naar online converteren.

President Receptenboekje Geitenkaas Lees publicatie 10Home


You need flash player to view this online publication