Salades BEREIDING 20 minuten BAKTIJD 5 minuten Frisse salade met spekjes en warme Petits Chèvres Doux Ingrediënten voor vier personen: • 1 pakje (200gr.) Président Petits Chèvres Doux • 150 gr. gemengde sla (bv rucola melange) • 50 gr. pijnboompitten, geroosterd • 250 gr. cherrytomaatjes, gehalveerd • 30 gr. krokant gebakken spekjes • 50 ml olijfolie • 1 el honing • 2 el balsamico-azijn • Peper en zout • 4 el peen julienne Materialen: Bakpapier of Aluminiumfolie Bereiding 1. Verwarm de grill/oven voor of maak gebruik van de barbecue. 2. Maak eerst de dressing: meng de olijfolie, honing en balsamicoazijn door elkaar. Breng op smaak met wat peper en zout. 3. Doe de sla in een kom en meng de dressing er door. Voeg de pijnboompitten, peen julienne, spekjes en cherrytomaatjes toe en meng alles met een (sla)vork. Bewaar wat pijnboompitten en spekjes voor de garnering. 4. Verdeel de sla over 4 bordjes. Leg de stukjes geitenkaas op een stuk bakpapier of aluminiumfolie en bak ze 5 minuten onder grill of op de barbecue. Omdat ze zacht zijn, kun je het beste het bakpapier in vieren knippen en ze van het papier laten afglijden op de salade. 5. Garneer met wat spekjes en pijnboompitten. Pagina 18

Pagina 20

Heeft u een relatiemagazine, i paper of evakbladen? Gebruik Online Touch: sportblad naar een online publicatie omzetten.

President Receptenboekje Geitenkaas Lees publicatie 10Home


You need flash player to view this online publication