Lunch BEREIDING 25 minuten BAKTIJD 30 minuten Palet de Chèvre en tijm Ingrediënten voor drie tot zes personen • 1 Président Palet de Chèvre (120 gr.) • 6 grote uien • 1 pakje bladerdeeg • 25 cl. bekertje magere verse room • 3 eieren • 2 el. olijfolie • Enkele takjes verse tijm • Zout en peper Bereiding 1. Snijd de uien in plakken en bak ze 2 min. in een pan met de olie. Voeg de tijmblaadjes toe, zet het deksel op de pan en laat nog 10 min. garen op een laag vuur. 2. Verwarm ondertussen de oven voor op 6 -180 °C. Bekleed een taartvorm met het bladerdeeg. Klop de eieren los met de verse room en peper en zout. 3. Neem het deksel van de pan en laat de uien op een hoog vuur nog 5 min. al roerend bakken, totdat ze goudbruin kleuren het vocht verdampt is. Neem de pan van het vuur, voeg de room met de eieren toe en meng alles krachtig. Giet dit mengsel op de taartbodem. Snijd de Palet de Chèvre in blokjes en verdeel ze over de hele taart. Bak de taart 30 min. in de oven. Dien de stukjes taart warm op met een lekkere salade. Uientaart met Pagina 12

Pagina 14

Voor catalogi, online lesboeken en gidsen zie het Online Touch CMS systeem. Met de mogelijkheid voor een web winkel in uw artikelen.

President Receptenboekje Geitenkaas Lees publicatie 10Home


You need flash player to view this online publication