Borrelhapjes BEREIDING 15 minuten BAKTIJD Geen baktijd gerookte zalm en Rondelé Chèvre Ingrediënten voor twaalf stuks: • 1 kuipje Président Rondelé Chèvre • 1 grote courgette • 150 gr. gerookte zalm • 12 lange bieslookstengels (facultatief) Bereiding 1. Schil met een brede schiller 12 lange stroken van de courgette. Besmeer ze met Rondelé Chèvre. 2. Snijd de plakken gerookte zalm in stroken die even breed zijn als de courgettestroken en leg ze er op. Rol de stroken op en houd ze gesloten met een tandenstokertje of bind ze vast met een bieslookstengel. 3. Serveer ze lekker gekoeld bij de borrel. 4. Om te voorkomen dat de bieslookstengels breken bij het dichtknopen, dompel je ze enkele tellen in kokend water, koel je ze meteen af onder koud water en dep je ze droog. Courgetterolletjes met Pagina 14

Pagina 16

Voor presentaties, online onderwijs catalogussen en verenigingsbladen zie het Online Touch online publisher CMS systeem. Met de mogelijkheid voor een webshop in uw weekbladen.

President Receptenboekje Geitenkaas Lees publicatie 10Home


You need flash player to view this online publication